Monday, February 15, 2010

Ой, как много уже урокы!

Väsyttää. Harmittaa kun menee aikaa turhaan haaskiin, ku on aina veto pois työpäivän jälkeen, niin ei jaksa mitään sen kummempaa viikolla keksiä... Tänään tosin kävelin kotiin, ja valokuvasin matkan varrella, poikkesin kenkäkaupassa ja ostin naiselliset työkengät ja kävin ruokakaupassa. Sit vielä jos löytäis kivan laukun. Niin ja käytin kaasuhellaa ekaa kertaa yksin. Eka en meinannut uskaltaa sytyttää, mutta nälkä voitti. Oli muuten aivan ihana tunne saada kotona tehtyä ruokaa, ku en ole laittanut ruokaa kahteen viikkoon! Nyt säästyy sit nekin rahat, vaikka tuntuu että ruokakauppa täällä on ihan yhtä kallis kuin kotona... Joo, ja plussaa varmaan niinkin että pääsen nyt sit mittoihin takaisin, ku vaatteet on ruvennut kiristämään kaikista hiilareista mitä on tullut vedettyä, meinaan ku ite tekee maittavaa ja terveellistä ruokaa. Vai miten se meni?

Jo-o, ajattelin muuten ruveta kävelemään töihin ja takaisin n. 40 min suuntaansa, saa vähän raikasta ilmaa.

Täytyy ottaa selvää tästä alueesta, varmaan paljon mielenkiintoista täällä Dostojevskin nurkilla. Voisin tehdä oman kierroksen. Joo ja kirkossa tarttis käydä. Saa taas hyvän syyn shoppailla ku kirkossa täytyy olla huivi. Niin että Sonja, pakkaapa joku huivi mukaan sitten, niin käydään kirkossa sytyttämässä kynttilät!

Töissä rupeen pikkuhiljaa olemaan mukana mielenkiintoisissa hommissa -kokouksissa ja palavereissa. Tämänpäiväinen oli kyllä raskas, kun kokous oli venäjäksi. No, jälkikäteen voi aina kysellä:)

Ostin tänään kokeilumielessä joitai ihan ihmeellisiä juusto-tikkuja, sellaisia makkaran näköisiä pitkiä ohkaisia. Kauhian suolaisia, ihan ihmeellisiä, vähän savustetulle maistuu. Varmaan oluen kanssa tarkoitettu. Joo, ja venäläiset suolakurkut. Ostin tänään purkillisen, nami nami! Olen ihan hulluna niihin! Venäläinen suklaa on kans hyvää, jos tykkää tummasta ja vähän kitkerästä. Ja sit sellainen munkin tapainen pallero, Pishki, löysin pienen pienen kahvilan, vanhan ja halvannäköisen. Halpaa siellä tosiaan olikin, sain pienen teen ja Pishki-palleron 62 centillä :)

Nyt nukkumaan, niin jaksan ehkä huomenna kuntopyöräilläkin ennen töihin lähtöä.

No comments:

Post a Comment